Trailer: Everything, Everything

onder Verfilmingen met 0 reacties op 26 februari 2017

Weten jullie nog dat ik een paar maanden geleden helemaal in de ban was van het geweldige boek Alles wat je lief is van Nicola Yoon? Het is een prachtig verhaal over een meisje dat ziek is en toch de wereld in wil, toch het geluk wil najagen en het risico van verliefd worden wil nemen. Het boek zit vol met mooie passages, leuke tekeningen en andere tussenstukjes en het is echt heel bijzonder, zeker omdat de plottwist aan het eind echt álles verandert. EN ER KOMT EEN VERFILMING! Ik besteedde daar eerst niet zoveel aandacht aan, want veel YA-films blijven heel lang in development hell, zoals ze dat noemen. Maar… toen kwamen er ineens casting- en behind the scenes-berichtjes van de schrijfster en werd het écht. En nu is er een trailer! En jongens, hij is geweldig!

Cast

Het eerste wat natuurlijk opvalt als je de trailer kijkt, is de cast – en man, wat zijn ze goed gecast! Maddy wordt gespeeld door niemand minder dan Amandla Stenberg, die doorbrak met haar rol als Rue in The Hunger Games en die sindsdien rollen heeft gehad in Sleepy Hollow en Mr. Robinson. Dit is haar eerste grote hoofdrol, net zoals voor Nick Robinson. Deze véél te knappe jongen speelde in Jurassic World en The Fifth Wave, vertolkt nu de rol van Maddy’s eerste liefde Olly én hij zal niemand minder dan Simon gaan spelen in de verfilming van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld van Becky Albertalli! Oh, en nog een klein detail… de film is van dezelfde maatschappij die If I Stay en Me Before You maakte én Beyoncé zingt in de trailer. Als dit niet bijzonder wordt… ik zet mijn geld op een tearjerker-ervaring!

Ik vind het er in ieder geval al héél goed uitzien en perfect passen bij het boek. Nicola Yoon is nauw betrokken bij de productie van de film en deelt regelmatig foto’s, interviews en dat soort dingen via haar website en sociale media en ik ben ontzettend benieuwd of het eindresultaat net zo romantisch en bijzonder en emotioneel zal zijn als het er nu uitziet. Als alles goed gaat, verschijnt de film in mei in de bioscoop.

Ben jij benieuwd naar deze verfilming?


Gerelateerde berichten:


Reacties

Er zijn nog geen reacties.